Rode, witte en rosé wijnen.
De huiswijnen worden "à la ficelle" geserveerd, d.w.z. u betaalt voor de wijn naar gelang wat u gedronken hebt.
Deze mousserende wijn met zijn fijne en gulle perlage wordt gedomineerd door delicate aroma's van perzik en reinette appels. In de mond is hij droog, aromatisch en goed in balans. Perfect als aperitief of bij de hele maaltijd.
Deze inheemse mototype geeft een subtiel en elegant parfum van amandel, appel, witte bloemen met hints van salie, rozemarijn en tijm. Een goed gestructureerde, fluweelzachte wijn met een zeer aangename fruitigheid.
Droge wijn, licht fruitig, zeer fris en aangenaam.
Intens en elegant fruitig parfum met een zeer aangename, evenwichtige smaak.
Intens robijnrode kleur. Zeer aangenaam en aanhoudend aroma, wijnachtig met geuren van bosvruchten. Warm, delicaat kruidig, rond met goed uitgebalanceerde tannines.
Aroma's van rijp fruit, wijnachtig en aangenaam, discreet houtachtig, volle wijn met zachte tannines.
De aroma's zijn gevarieerd en complex, met hints van vanille, een warm, vol en harmonieus gehemelte en soepelheid dankzij de rijping in eiken vaten.
Een neus vol rijp fruit, vooral pruimen. Droog, warm en robuust met fijne tannines.
Warme neus met kruidige aroma's. Aangenaam fris, levendig, soepel en evenwichtig.
Delicaat, wijnachtig aroma. Droge, harmonieuze en soepele wijn met kruidige nuances, typische amandelachtige afdronk.
Delicaat en fris bouquet, wijnachtig en fruitig. Harmonieuze en levendige wijn.
Een zoete mousserende rode wijn met een fruitig en aanhoudend aroma en subtiele tonen van viooltjes. Het gehemelte is fris, fruitig en zeer harmonieus.
Aangenaam wijnachtig, delicaat en fris aroma. Volle, rijke, zachte wijn met een fijne amandelsmaak. Gekoeld of op kamertemperatuur te drinken.
Deze uitstekende rosé heeft een heerlijk fris en fruitig bouquet. In de mond is hij verfrissend, rond, droog met fruitige nuances en buitengewoon evenwichtig, en bij warm weer kan hij een hele maaltijd begeleiden.
Volle body, met aanhoudende fruittonen. Soepele en goed uitgebalanceerde wijn.
Rue de l'Enseignement 31, 1000 Bruxelles, Belgique
Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30, 18:30-22:30
Woensdag 12:00-14:30, 18:30-22:30
Donderdag 12:00-14:30, 18:30-22:30
Vrijdag 12:00-14:30, 18:30-22:30
Zaterdag Gesloten 18:30-22:30
Zondag 12:00-14:30, 18:30-22:30
Guanciale, afkomstig van de wang van een varken, is een rijk en vet stuk vlees dat vaak wordt gekruid voor gebruik.
Pecorino is een kaas gemaakt van schapenmelk, die voornamelijk in vetgehalte verschilt van koemelk. De kaas is historisch van mediterrane oorsprong.
Het zijn lange pasta's, gemaakt met de chitarra, een instrument van gespannen snaren waarmee het pastablad in vierkante spaghetti wordt gesneden.
Mozzarella di bufala is een pasta filata zuivelproduct dat traditioneel wordt geproduceerd in de provincies Caserta en Salerno.
Burratina is een verse Italiaanse kaas van koemelk. De buitenkant is stevige mozzarella, terwijl de binnenkant stracciatella en room bevat.
Ricotta Salata is een Italiaanse kaas die wordt gemaakt van schapenmelkwei, die wordt geperst, gezouten en gedurende ten minste 90 dagen gerijpt.
Calamarata zijn ringvormige pasta, vaak geverfd met inkt van inktvissen, waardoor ze eruit zien als inktvisringen.
Nduja, oorspronkelijk uit Calabrië, is een pikante varkensworst. Vanwege zijn consistentie wordt hij als broodbeleg and pastasaus gegeten.
Het is een Zuid-Italiaanse kaas van koemelk. Hij kan ook van andere melksoorten worden gemaakt, maar dat is minder gebruikelijk.